Γενική Συνέλευση 12/11/2022

Γενική Συνέλευση 12/11/2022

logo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Πανελλήνιου Σωματείου Θεάτρου Σκιών
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Καλλιτεχνικό Συμβούλιο του Σωματείου, σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ. στα γραφεία του ΙΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ οδός  Τσουρουκτσόγλου 1 & Λ. Ηρακλείου 251, Νέα Ιωνία, (είσοδος από Τσουρουκτσόγλου), 300 μέτρα από τον Ηλεκτρικό σταθμό Νέας Ιωνίας.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
2. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου και Καλλιτεχνικού Συμβουλίου για τη χρήση που έληξε.
3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής για τη διαχείριση του Δ.Σ. από την προηγούμενη περίοδο.
4. Απαλλαγή Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
5. Προϋπολογισμός δαπανών Διοικητικού Συμβουλίου και προγραμματισμός δράσης για την νέα περίοδο.
6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Καλλιτεχνικού Συμβουλίου και Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Σκηνής Θεάτρου Σκιών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δικαίωμα υποψηφιότητας και συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι έχουν γίνει μέλη δύο μήνες πριν από την Γ.Σ. και έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ.
Δήλωση υποψηφιότητας για το Καλλιτεχνικό Συμβούλιο και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή μέχρι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στo e-mail του Γεν.Γραμματέα Τάκη Κωστιδάκη takis.kostidakis@gmail.com ή στο e-mail του Σωματείου somateiokaragkiozh@gmail.com
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά μέχρι την ημέρα υποβολής της υποψηφιότητά τους, ο υποψήφιος δε για την θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή θα πρέπει να έχει την ιδιότητα του Καραγκιοζοπαίκτη, σύμφωνα με τα άρθρα 3α και 21 του καταστατικού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αντώνης Παντιώρας

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τάκης Κωστιδάκης

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Σωκράτης Κοτσορές

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει απονομή Τιμητικής Πλακέτας στον βετεράνο Καραγκιοζοπαίκτη Μίμη Μάνο, για την πολυετή δράση και σπουδαία προσφορά του στην Τέχνη του Θεάτρου Σκιών, που δεν του επιδόθηκε στη διάρκεια του «10ου Φεστιβάλ Νέας Ιωνίας» λόγω ασθενείας.
Στα πλαίσια της Συνέλευσης και σε κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα οριστεί θα καταγραφούν συνεντεύξεις παλαιμάχων Καραγκιοζοπαικτών, όπως και θα ληφθούν χαρακτηριστικά στιγμιότυπα των εργασιών της Συνελεύσεως και των κοινωνικών μας επαφών, για να συμπεριληφθούν στο ντοκιμαντέρ, με θέμα την «Διάδοση και Διάσωση του Θεάτρου Σκιών», που υλοποιείται από την FIELDOC – Σίλας Μιχάλακας, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΙΝΙΩΝ, ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, με επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τα μέλη μπορούν να πληρώσουν τις συνδρομές τους στην τράπεζα Eurobank
IBAN: GR08 0260 0620 0001 7020 0632 294
Πληροφορίες για τις οφειλές του κάθε μέλους μπορούν να δοθούν από τον Ταμία Σωκράτη Κοτσορέ τηλ.6974478288 ή τον Γενικό Γραμματέα Τάκη Κωστιδάκη τηλ.6942013881